Reklame

говорим по русски

www.dingemanse.nl

+31 164612460

Sættevogne


Sættevogne tilhører den type af anhængere, der bruges til godstransport. Der er et større antal sættevogns modifikationer, men alle har lignende design. Enhver form for sættevogn består af en godsbærende platform sammenkoblet til trækkeren ved hjælp af en hovedbolt. Som et resultat af dette, er en del af sættevognens bruttovægt overført til trækkerens aksler.

Den bærende platform er bygningsmæssigt opdelt i undervogn (chassis) og den egentlige godsbærende platform. Vognens nyttelast og stabilitet afhænger direkte af chassisets tekniske egenskaber. De moderne sættevogne er udstyret med airbags, som absorberer vejbump og sikrer konstruktionens stabilitet, for at give øget lastsikkerhed. En anden vigtig strukturel komponent er rammen. Forresten, så bidrager en solid ramme også til en reduktion af den kritiske lastbyrde mod en sættevogns bund.

Kombinationen af en sættevognstrækker med forskellige typer af sættevogne er meget udbredt til fragttransport. Brugen af sættevogne hjælper med at optimere flåden af biler, sparer tid og sænker brændstofomkostningerne.

Brugte sættevogne til salg bliver vist i Truck1 kataloget. Vi tilbyder vogne fra officielle producenter, samt fra førende europæiske forhandlere af erhvervskøretøjer. Hos Truck1 finder du altid de mest relevante modeller produceret af Schmitz, Kögel, Krone, Fruehauf, Schwarzmüller og andre mærker.