Leasing af lastbil

Benyt vores leasing partneres services til at købe erhvervskøretøjer, entreprenør- og landbrugsmaskiner uden at skulle betale den fulde pris på én gang. Vi giver dig en fremragende mulighed for hurtigt at kunne udskifte din maskinpark uden, at der behøver være store omkostninger forbundet dermed. Bare vælg de køretøjer du har brug for på vores hjemmeside og forhandl de næste steps med vores leasingpartnere!

Hvilken som helst type maskine på vores hjemmeside kan leases: traktorer, lastbiler, lastvogne med vippelad, entreprenør- og landbrugsmaskiner samt andre erhvervskøretøjer, der kan opfylde din virksomheds behov.

Den grundlæggende opbygning af en leasingaftale er som følger: du finder en sælger og vælger en maskine eller et transportmiddel, der opfylder dine behov. Vores partner leasingfirma køber det valgte køretøj, arrangerer forsikring og leverer køretøjet til dig. På denne måde kan du kan starte med at bruge køretøjet med det samme. Din del indebærer at lave en forudbetaling (udgør normalt 10-40% af den samlede pris), at modtage køretøjet og derefter foretage de faste månedlige betalinger, som normalt betales ud af den indtjening du får, som et resultat af at benytte køretøjet.

På samme tid bibeholder du din virksomheds arbejdskapital og drager nytte af væsentlige skattebesparelser. Ved leasingkontraktens ophør kan du overtage køretøjet ved at betale restværdien efter alle leasingydelserne er betalt. Se venligst nærmere detaljer.