Autocampere


Type
Se også:

Campere eller campingvogne giver deres ejere mulighed for at foretage bilferier af forskellige afstande og endda selv bo i køretøjet. Derfor bruges alternative navne såsom autocampere og campingvogne også i vid udstrækning om disse køretøjer.

Med hensyn til designet er en campers grundlag ofte chassiset fra en minibus eller en varevogn. På selve chassiset bliver der bliver installeret en beboelsesenhed med alt hvad der skal bruges til at føre et komfortabelt liv. Komfortniveauet afhænger af autocamperens klasse. Selve beboelsesenheden indeholder normalt flere senge, køkken og toilet. Desuden kan en autocamper være udstyret med solsejl og have opbevaringsplads til cykler.

Lignende leveforhold er også tilgængelige i almindelige campingvogne. Sådanne vogne giver en enorm rejsefrihed. Når du ankommer til feriedestinationen kan du frakoble campingvognen og bruge bilen til ture.

Vi inviterer dig på en rejse til vores camping katalog på Truck1. Vi har samlet tusindvis af brugte campingvogne til salg fra populære mærker som Dethleffs, Fiat (samt fra Fendt og Hooby i campingvogns kategorien), så du kan vælge det bedst passende køretøj. Oplev en ny verden af frihed - rejs med autocampere fra vores katalog!